img

Uudet keittiöt, jotka on harkittava

/
/
/
73 Views

Tässä on muutama asettelu, jonka voit ottaa käyttöön uudessa keittiössä: 1. L-muotoinenL-muoto syntyy kahdesta työtilasta, jotka on rakennettu kahta erillistä seinää vasten, jotka liittyvät toisiinsa kohtisuorassa. Niissä on näkyvä vastatila ja ne tarjoavat tilaa sisällyttää trooppinen. Jos trooppinen alue on suljettu pois, keittiösi etsii melko tilavaa. Tällainen keittiö on joustava yksinkertaisesti siksi, että ruokapöydän pöytä, johon sisältyy suuri määrä istuimia, voitiin lisätä, niin että aterioita voidaan vuoroin tarjota keittiössä tietyinä päivinä, jotta voidaan keskeyttää yksitoikkoisuus, jonka mukaan yksinomaan ruokailutilassa syöminen voisi olla.

Tämä toimintasuunnitelma ei ehkä kuitenkaan toimi hienosti suurissa ravintoloissa ja hotelleissa, joissa useita kokkeja saatetaan tarvita juomien ja ruoan järjestämiseen. Siksi se sopii erinomaisesti pieniin tai keskisuuriin keittiöihin. Kaksinkertainen L-keittiön asettelu on pohjimmiltaan L-muodon tyyliä, joka on rakennettu huoneen toiselle puolelle, vaikkakin tarvitaan ylimääräistä tilaa. Jos haluat keittiön alueesi näyttävän tilavammalta, maalaa se kirkkain värein, kuten valkoiseksi tai norsunluun, antamalla Suuri ikkuna auringonvalolle, kiinnitä riittävä sähkövalaistus ja paneeli laitteisiin, kuten jääkaappi ja liesi.2. GALLEY / PARALLELMitä kutsutaan alusten ja lentokoneiden keittiöiden kaltaisesta muistista johtuen, tällainen keittiö on tehty muistuttamaan käytävää. Kaapit, lavuaarit ja tarvikkeet sijaitsevat pitkän kapean kävelytien molemmilla puolilla. Usein se tunnetaan yhtenä arkistokeittiönä, kun siellä on vain yksi seinä ja kaksinkertainen arkikeittiö, kun kaapit ottavat esivalinnan seinät vastapäätä. Suurin etu voi olla tila, jonka se antaa kenelle tahansa keittiön alueella. Lisäksi se säästää huomattavasti tilaa lattialla rakentamisen aikana. Kustannukset minimoidaan edelleen, koska ei ole saarta tai ylimääräisiä työtasoja.3. U Muotoiltu / HORSESHOETällaisessa keittiössä kaapit ja tarvikkeet kiinnitetään kolmeen seinään. Allas sijaitsee lopussa U: sta, kun asettelua noudatetaan aiemmin mainitulla tavalla. Tyypillisesti se on ensimmäinen yritys, joka näkee astuessasi sisään tällaisen keittiön ovelle.

Mitä tarkalleen keittiön kolmiomaisesta (liesi, pesuallas ja jääkaappi) ovat yhtä helposti saatavilla. Kun ne on kartoitettu, 3 pistettä muodostavat tasasivuisen kolmion. Australian asuntomarkkinayhdistys ry: n perusteella se on tyypillisin keittiön asetussuunnitelma Australiassa.4. SAARI / BLOCK-KEITTIÖ Alue on yleensä rakennettu avokeittiöihin, joissa on runsaasti tilaa lattialla. Se toimii työtasona, jossa on pesuallas ja voidaan muuntaa ruokasaliksi. Tämä voi säästää rahaa tilaa kaikille ruokailutila. Se sopii täydellisesti valmisteluun verrattuna, jotta keittiöstäsi tulee mahdollisimman mukavaa, ja sitä käytetään kaikilla puolilla. Kun kolmionmuotoiset kohdat on sovitettu keittiön asettelun ympärille, ne muodostavat tyypillisesti ihanteellisen oikean asennon, aivan kuten L-muotoisessa keittiössä. Kun viimeistelet päivän, kun valitset keittiön asettelun, vahvista yhdessä arkkitehtisi kanssa. standardit noudattavat Australian .

Nz -standardia, joka on hyväksytty suhteessa Australian standardien neuvostoon. Apollo Kitchens -suunnittelija Jeremy arvioi perusteellisesti työpaikan ja keittiön pinta-alaa, ennen kuin suosittelee ulkoasua henkilökohtaisesti. Asennus tehdään yhdessä muiden suunnittelijoiden ja käsityöläisten kanssa mestariteoksen tuottamiseksi lopulta riippumatta siitä, missä asettelussa kompromissi on. Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja uusista keittiöistä.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar