img

Seikkailu odottaa Udon Thanin Baan Khiri Wong Kotin rehevässä rinteessä sijaitsevassa yhteisössä

/
/
/
62 Views

Tämä toimitettu pakattu “Yön oleskelu paikallisten kanssa” lupaa seikkailua, hauskoja aktiviteetteja ja paljon herkullisen mausteista ruokaa (tämä on loppujen lopuksi Isaan!). Matka vie Thaimaan koilliskulmaan Udon Thanin provinssiin, missä jatka syvällä metsässä, kunnes saavut vuoristoalueyhteisöksi, joka tunnetaan nimellä “Baan Kiri Won Kot”.

Ystävälliset paikalliset odottavat toivottavan sinut lämpimästi tervetulleiksi koteihinsa, samoin kuin näyttämään kylän ympärillä ja järjestämään seremonian loman alkamisen merkiksi. Nyt seikkailu alkaa todellakin traktorimatkalla lähellä oleviin riisin paddyihin ja viidakkoon, ennen kuin pääset lähistöllä sijaitsevalle vesiputoukselle lounaalle ja kenties pulahdamaan virkistävään veteen.

Iltapäivä antaa mahdollisuuden oppia lisää Baan Kiri Won Kot -yhteisöstä ja siitä, kuinka paikalliset asuvat ja ansaitsevat rahaa heidän käytettävissään olevasta maasta ja luonnonvaroista. Esimerkiksi, siellä on aikaa vilkkaalle hedelmäkeräysistunnolle läheisessä orkideassa ja voit pysähtyä reitin varrella olevista monista kaupoista poimiaksesi joitain paikallisia matkamuistoja palauttaaksesi omille ystävillesi ja perheellesi.

Ennen kuin vuodevaatteet maata maalaismaisessa, mutta mukavassa kotimajoituksessasi, isäntäsi hoitavat sinut toiseen seremoniaan, jossa esitellään heidän ainutlaatuista koillis-thaimaalaista kulttuuriaan. Et myöskään mene nukkumaan tyhjään vatsaan, koska tarjoillaan perinteinen ‘Palang’-tyylin illallinen, joka sisältää monia vilkkaita Isaan-ruokia, jotka todennäköisesti tunnet ja rakastat – samoin kuin sellaisia, joita et ehkä ole koskaan kokeillut! Tämä ruokailutyyli sisältää istuvuuden ympyrässä matoilla lattialla, mikä on hieno tapa tutustua paremmin paikallisiin kyläläisiin ja vaihtaa ideoita kypsentäessäsi ruokia kuten grillattua kanaa, somtamia, tahmeaa riisiä, grillattua. kalaa ja tilli keittoa, joka on kypsennetty bambun sisällä.

Hyvän yöunen jälkeen varmista, että asetat herätyskellosi aikaisin, koska et halua unohtaa nähdä aamusumua nousevan vuorten yli. Suuntaat traktorilla ylöspäin kohti näkymää, joka saa aikaan auringonnousun, ja pilvimeri peittää alla olevan viidakon. Se on täydellinen tapa aloittaa aamu siemailemalla kuppi paikallisesti valmistettua kahvia, pyöristämällä tämä todella poikkeuksellinen kokemus Udon Thanissa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar