Patenttiprosessien ulkoistaminen Intiassa – nousevat trendit

0
113

Legal Process Outsourcing (LPO), Knowledge Process Outsourcing (KPO) -alueen vahvuussektori, houkuttelee kansainvälisiä asianajotoimistoja, jotka ulkoistavat lakityötä Intiaan. LPO-teollisuudessa kyseessä on patenttien ulkoistaminen, joka umpeutuu nopeammin kuin muut LPO-työt. Vaikka suuret yritykset Yhdysvalloissa lainaavat jopa 15 000 dollaria patenttihakemuksen laatimisesta ja jättämisestä, Intiassa sijaitsevat yritykset toimittavat saman työn Intiassa 2 500–3 500 dollarilla. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden hakea lisäpatentteja samoissa budjeteissa.

Intian osallistuminen ulkoistusmarkkinoille on ollut poikkeuksellista viimeisen vuosikymmenen aikana. Sekä ulkomaiset asiakkaat että intialaiset yrittäjät etsivät jatkuvasti uusia alueita tarjotakseen ammattimaista ja kaupallista tukea kohtuullisin kustannuksin ja nopealla toimituksella. Intian osallistuminen patentteihin liittyvillä markkinoilla on vielä vasta alkuvaiheessa. Mielestäni se lähtee pian nousuun – varsinkin kun Intiassa on paljon lakimiehiä ja vielä enemmän ihmisiä tieteen ja tekniikan aloilla. Heidän välinen avioliitto tukee varmasti patenttimarkkinoita.

Patenttien ulkoistaminen sisältää kirjallisuuden haut, tekniikan tason haut, teknologian ja patentoitavuuden arvioinnin, loukkauksen, FTO:n, ideoinnin, immateriaalioikeuksien arvioinnin, patentin oikolukemisen, patenttivaatimuksen kartoituksen, yhdysvaltalaisten tutkijoiden vastalauseiden laatimisen, tavaramerkkihakemusten valmistelun/jättämisen/syyttämisen, loukkaustutkimukset , muut IP-oikeudenkäynnit, IP-omaisuuden hallinta, patenttien louhinta ja hallinto.

Viime vuosien aikana on syntynyt kymmeniä intialaisia ulkoistuspalveluyrityksiä, joista useimmat tekevät hyvää liiketoimintaa. Nämä yritykset tarjoavat erilaisia patentteihin liittyvää tutkimusta.

Teknologia muuttuu nopeasti, ja usein on vaikea seurata kaikkia Internetissä pyöriviä trendejä, kaikkia akateemisessa maailmassa kuplivia ideoita ja erilaisia innovaatioita, joiden parissa sinä ja kilpailijasi työskentelet. Ulkoistavat yritykset tarjoavat kehittyneitä palveluita teknologian trendien seuraamiseksi rinnakkain akateemisen tutkimuksen, markkinatietojen ja patenttihakemusten tiedot maailmanlaajuisesti. Cheers , poikkeuksena auttaa sinua kokoamaan teknologiasuunnitelmasi ja tunnistamaan innovaatiokumppaneita ympäri maailmaa muiden IP-palvelujen ohella. IP-maisemaraportit ovat yksityiskohtaisia “sellaisenaan” olemassa olevan teknologian analyysiä. Nämä raportit kattavat laajan maiseman asiakkaille kriittisiltä tutkimus- ja kehitysalueilta – kuten kokonaisen tuoteryhmän. Nämä raportit perustuvat useiden satojen tai jopa tuhansien patenttien ja muun jäsentämättömän tiedon analysointiin.

Comments are closed.