img

Parhaat autot uusille kuljettajille

/
/
/
137 Views

Kun ostat uuden auton oppijalle tai äskettäin ohitetulle kuljettajalle, on otettava huomioon monia asioita, alkaen kahdesta ensimmäisestä tekijästä, jotka ovat tärkeimmät. Auton ja vakuutuksen kustannukset.

Vakuuta iso bugbear

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat uuden auton vakuutuskustannuksiin. Kaikki ne vaikuttavat hänen kustannuksiinsa uudelle kuljettajalle. Kolme tekijää, jotka vaikuttavat sinuun eniten, ovat auton vaihtoarvo, kuljettajan ikä ja kuinka kauan olet pitänyt ajokorttia.

Autot on sijoitettu eri vakuutusryhmiin. Suurin osa uusista kuljettajista, jotka etsivät edullista autoa ostaakseen, etsivät autoa, joka kuuluu joko ryhmän 1 tai ryhmän 2 vakuutusluokkaan. Kaikesta korkeammasta ja vakuutuskustannuksista voi tulla silmien juottamista. Kuljettajan on oltava vakuutettu, jotta hän voi ajaa tien päällä Isossa-Britanniassa. Ajomatta vakuuttamatta voi johtaa sakkoihin ja ansaitun ajokortin menettämiseen.

Kuljettajan ikä

Tilastollisesti alle 25-vuotiailla kuljettajilla on todennäköisemmin onnettomuus. Ei siis yllättävää, että heidän vakuutuksensa maksavat enemmän. Tämä luo kuitenkin vähän saalis 22 -tilanteen monille nuorille kuljettajille. Jos heillä ei ole varaa vakuuttaa itseään, miten he saavat tarvittavan kokemuksen tullakseen paremmiksi kuljettajiksi?

Jotkut maat sallivat kuljettajien hankkia 16-vuotiaita ajokortteja. Tämä tarkoittaa, että Yhdistyneeseen kuningaskuntaan muuttava henkilö, jolla on kahdeksan vuoden ajokokemus, jossa ei ole onnettomuuksia, mutta on silti alle 25-vuotias, kärsii tilastotietojen perusteella. Pyydä aina vakuutustarkastelu, jos mielestäsi muita olosuhteita tulisi harkita.

Auton

Uusilla kuljettajilla on parempi saavuttaa tieliikenteen luottamus autoon, joka on samanlainen kuin se, jonka he oppivat ajamaan. Ei rakettitiede ole selvittää, miksi ajo-ohjaajat opettavat enimmäkseen ryhmästä yksi ja ryhmä kaksi vakuutusta. Nämä autot ovat tyypillisesti kevyempiä ja pienempiä kuin keskimääräinen perheauto, joten niitä on helpompi käsitellä. Kokemuksen ja luottamuksen hankkiminen helposti käsiteltävästä autosta tekee kaikki eron, kun on aika siirtyä kyseiseen 4×4-ajoneuvoon tai pikakuvan tai pakettiauton vuokraamiseen.

Autot, kuten Fiat 500, Kia Picanto, Vauxhall Corsa ja Skoda Citigo, ovat kaikki suosikkeja. Taloudellinen juokseminen, riittävän pieni sopimaan noihin tiukkoihin pysäköintipaikkoihin ja helpompi vakuuttaa, tekee niistä parhaita valintoja.

Pieni painatus

Aivan uuden takuun mukana toimitetun auton omistaminen voi vaikuttaa vakuutukseen, koska tietyt viat katetaan, joista vakuutuksenantajan ei tarvitse huolehtia. Lisäksi on vähemmän, että todennäköisesti menee pieleen uuden auton kanssa. Mielenkiintoinen kokonaisvakuutus maksaa usein vähemmän kuin kolmas osapuoli, joten varmista, että sinulla on molemmat tarjoukset, ennen kuin oletat, että valitset halvemman vaihtoehdon.

Uuden kuljettajana aja turvallisesti ja aja älykkäästi ja nauti uudestaan ​​löydetystä vapaudesta.

Syy, miksi kirjoitan tämän artikkelin, johtuu siitä, että tyttäreni läpäisi äskettäin ajokokeen (4. kokeilullaan), ja meidän on pitänyt olla erittäin taitavia löytääkseen hänen autovakuutuksensa. Hän käytti palvelua, joka löysi ajokokeet, minä myös kirjoitan artikkelin tästä palvelusta, koska se on todella ihmetyöntekijä. Voit saada lisätietoja täältä toistaiseksi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar