img

Mobistealth Android: Yksityiskohtainen katsaus numero yksi vakoojasovellus markkinoilla

/
/
/
80 Views

Mobistealth for Android on saanut viime aikoina paljon huomiota, etenkin vanhempien ja työnantajien keskuudessa. Vaikka työnantajat käyttävät sitä yhä enemmän työntekijöiden älypuhelinten käytön seuraamiseen työpaikalla, vanhempien mielestä se on erittäin hyödyllistä estämällä lapsiaan asettamasta itselleen minkäänlaista vaaraa, olipa kyse sitten digitaalisesta tai todellisesta maailmasta. Mobistealth palvelee kaikkien tarpeita monilla ominaisuuksilla, joista voit lukea täältä. Jotta kuitenkin saisit kuvan siitä, kuinka tehokkaita ja hyödyllisiä nämä ominaisuudet ovat, olemme hahmotelleet niitä alla yksityiskohtaisesti.

Tekstiviestit ja puhelutiedot

Mobistealthillä on puhelu- ja tekstiviestien vakoilutoiminto, jotka ovat sekä tehokkaita että luotettavia. Puhelujen vakoilutoiminnolla voit tarkastella kaikkien Android-kohdepuhelimeen tulevien ja lähtevien puheluiden puhelinnumeroita, niiden ajoitusta, kestoa ja päivämäärää. Tekstiviestien valvontaominaisuus toimii samalla tavalla, vaikka sen lisäksi, että toimitat sinulle tekstiviestien yksityiskohdat, sen avulla voit jopa lukea niiden todellisen sisällön. Parasta on, että pääset kaikkiin tietoihin etäyhteyden kautta mistä tahansa laitteesta, jolla on Internet-yhteys.

Sijainnin seuranta

Sijainnin seurantaominaisuus löytyy monista vakoojasovelluksista, mutta Mobistealth ylittää kilpailun tarjoamalla tekstiviestien sijainnin seurannan. Tämän ominaisuuden avulla voit selvittää kohdepuhelimen sijainnin heti, kun siihen lähetetään tai vastaanotetaan tekstiviesti. Säännöllinen GPS-paikannusseuranta on myös läsnä ja toimii virheetömästi.

Vakoilee pikaviestintäympäristöissä

Skype, WhatsApp ja Viber ovat suosituimpia viestintäalustoja, ja Mobistealth antaa sinun pitää silmällä niitä kaikkia. Voit lukea näiden alustojen kautta tapahtuvan keskustelun erittäin helposti. Kyky pysyä ajan tasalla viimeisimmistä viestintäsuuntauksista ja tarjota tapa pitää välilehdet niissä on juuri mikä tekee Mobistealthista ilmiömäisen.

Puhelujen ja ympäristöjen nauhoitus

Joissakin tilanteissa vain puheluiden tietojen saaminen ei tee temppu. Saatat joutua vaativat puhelun ja ympäröivän nauhoituksen saadaksesi lisätietoja. Mobistealthissä nämä kaksi ominaisuutta on toteutettu loistavasti ja toimivat ilman kiinnitystä. Puhelujen tallennusominaisuus ei tarkoita vain, että voit kuunnella puheluita, vaan itse asiassa voit kuunnella niitä omalla sopivuudellasi. Surround-äänitysominaisuuden suhteen sen avulla voit kuunnella ääniä kohde-Android-puhelimen ympäristössä. Tästä on hyötyä monissa tilanteissa, etenkin jos kyseessä on sieppaustilanne.

Kuvien ja videoiden kirjaaminen

Mobistealth antaa sinun myös pitää silmällä mitä älypuhelimen galleriassa pidetään, mukaan lukien kuvat ja videot. Yhteenvetona voidaan sanoa, että sen avulla voit katsella kaikkia valitettavia älypuhelimiin tallennettuja valokuvia ja videoita, mikä on mielestäsi erittäin hyödyllinen, jos olet vanhempi.

Verkkohistorin kirjaaminen

Toinen hieno ominaisuus tässä työkalussa on verkkosivustojen kirjaaminen. Tämän ominaisuuden avulla voit nähdä jokaisen verkkosivuston, johon pääsee kohde-Android-puhelimessa. Se toimii juuri niin kuin haluat. Sinulle toimitetaan raportti, joka näyttää kaikki sivustot, joissa kohde on käynyt, yksinkertaisessa, helposti ymmärrettävässä muodossa, mikä tekee niistä erittäin helpon käydä läpi.

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet toimivat yhdessä tekemällä Mobistealthistä uskomattoman vakoilutyökalun, joka voi olla valtava apu vanhempien ja työnantajien lisäksi myös muilla elämänaloilla oleville ihmisille. Se ymmärtää selvästi, että ihmisillä, jotka haluavat pitää välilehtiä jonkun älypuhelimen toiminnasta, voi olla erittäin hyvä syy sen takia, minkä vuoksi se ei jätä mitään kiveä kääntämättä antamaan heille tyytyväisyyttä.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar