img

Mitä sinun pitäisi tietää valittaessa lumiketjuja autollesi?

/
/
/
80 Views

Lumi on usein yksi talvisäätunnusmerkkejä. Vaikkakin voi olla miellyttävää katsella aikaisin aamulla, varsinkin kun olet nuori, huomaat pian, että lumi voi aiheuttaa paljon ongelmia. Esimerkiksi, lumisateen ollessa raskas, saatat joutua viettämään kohtuullisen paljon aikaa ajotieltäsi puhdistamiseen. Muina päivinä voi olla vaikeuksia päästä töihin tai lähteä töihin maassa olevan lumen määrän vuoksi. Tällaisina aikoina saatat olla tappiollinen siitä, kuinka voit torjua tiellä olevaa lunta. Yksi yleisimmistä menetelmistä lumen valloittamisessa on sijoittaminen lumiketjuihin. Lumiketjut voivat tehdä ajon lumessa huomattavasti helpompaa.

Kuinka lumiketjut auttavat?

Vaikka lumessa ajamista ei yleensä suositella, voi tulla aika, jolloin et voi välttää sitä. Tällaisina aikoina voi olla erittäin hyödyllistä investoida joihinkin lumiketjuihin Isossa-Britanniassa. Kuten nimestä voi päätellä, lumiketjut ovat tyyppi ketjuja, jotka voit kiinnittää renkaisiisi parantaaksesi pitoasi lumisella säällä. Renkaiden ketjujen lisääminen voi tarjota kaivatun vetovoiman märässä lumessa. Autollesi tarkoitettujen lumiketjujen poimimisessa on kuitenkin monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon.

Sinun on esimerkiksi otettava huomioon renkaiden koko, ajoneuvon merkki ja malli ja niin edelleen. Väärä lumiketju voi johtaa toivottua pienempiin tuloksiin. Maastoauto tai 4×4-ajoneuvo tarvitsee erityyppistä lumiketjua kuin tyypillinen neliovinen sedan. Onko autosi etureuna vai neliveto, myös siinä on merkitystä, kun otetaan huomioon, että lumiketjut tulisi asettaa auton vetopyöriin. Tapa, jolla aiot käyttää ajoneuvoa, vaikuttaa myös siihen kuuluvien lumiketjujen tyyppiin. Raskaa tavaraa hinaamaan auto tarvitsee lumiketjuja, jotka voivat tarjota tehokkaamman vetovoiman kuin pienempi auto, jota tarvitaan vain matkustamiseen työhön ja töistä. Autosi käsikirja antaa sinulle useimmiten kuvan siitä, minkä tyyppisiä lumiketjuja tarvitset.

Miksi sinun pitäisi hankkia lumiketjuja?

Lumella ajaminen voi olla vaikea ja vaarallinen tehtävä. On mahdollista, että autosi voi jumissa lumessa. Lumiketjujen pitäminen pyörilläsi voi antaa autollesi enemmän pitoa, mikä vähentää mahdollisuuksia jäädä loukkuun. Loppujen lopuksi kukaan ei halua löytää itsensä juuttuneen tien keskelle lumimyrskyn aikana. Joissain tapauksissa lumiketjujen tarjoama pito voi parantaa jarrutuskykyäsi lumessa, koska renkaat voivat tarttua paremmin lumiin. Tästä voi tulla uskomattoman tärkeä, koska toisilla ihmisillä ei ehkä ole hallintaa autoistaan ​​eniten lumimyrskyn aikana ja sinun on ehkä jarrutettava hetkeksi ilmoituksella. Lumiketjujen omistaminen autossa ei vain anna sinulle helpompaa ajamista, mutta se voi myös varmistaa, että ajamasi on myös turvallisempaa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar