img

Luo lausunto puun kaihtimilla

/
/
/
71 Views

Talosi kodin ikkunoiden tulee heijastaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Puu-ikkunaluukut löytyvät monista tyyleistä ja materiaaleista, ja ne voivat tehdä minkä tahansa kodin, jonka ne koristavat. Talon jäähdytyksen ja lämmityksen hinnan alentamisen lisäksi ikkunaluukut suojaavat verhoja, huonekaluja ja mattoja myös auringon aiheuttamilta vaurioilta. Auringon paljaana pitäminen voi vahingoittaa verhoja ja muita liinoja.

Elävät värit ja tummat värit saattavat haalistua tai viipyä lopulta, verhoissa saattaa esiintyä jopa kuivamäen. Nahkakalusteet voivat myös rikkoutua auringon säteilyn läpi. Aikaisemmin kodeissa oli ikkunaluukut suojaksi auringossa yhdessä elementtien kanssa. Useimmat ulkokaihtimet tarjoavat kodinomistajille hyvän suojan erilaisia ​​ilmasto-olosuhteita vastaan. Mukautetut puu-ikkunaluukut suojaavat myös tuulta, lunta ja rakeilta. Sulje koko kesän ajan ikkunaluukut kodin ikkunoiden ympärillä, joihin nouseva tai auringonlasku paistaa. Talvikuukausina sulje ikkunaluukut, jotka voivat paljastua pohjoistuulen suuntaan tai aina, kun myrsky on peräisin.

Mahtavaa talosi sisällä Ekologinen tapa, harkitse kaihtimet. Kallistettujen ikkunaluukkujen runkojen päälle on asetettu paljon säleikköjä, pienillä rakoilla yhdessä. Niiden sulkeminen mahdollistaa kodin ehdottoman tuulettamisen ilman, että päästät liian paljon lämpöä tai aurinkoa. KestävyysSijoita yritys, joka luo ajattomia ja kestäviä korkealaatuisia ulkokaihtimia. Puutteelliset ikkunaluukut voidaan luoda vastaamaan talonomistajien makuja ja vaatimuksia. Koska ulkokaihtimien rakentamiseen tottunut puu on kestävää mutta pehmeää, kappaleet voidaan luoda erikokoisiksi ja -muotoisiksi.Eri metsä sopii eri ilmasto-olosuhteisiin.

Etsi mukautettuja ikkunaluukut, jotka on luotu korkealaatuisella, FAS-luokan kovalla metsällä. Valitse tavallisesta puusta, bambu, mahonki puu, kirsikkapuu, seetri lankku puu, pähkinä puu ja tammi. Espanjalainen setrilauta on todella kovapuu, joka on mitoiltaan vakaa ja jolla on paljon luonnollista potentiaalia käsitellä kosteutta, rappeutumista, sieniä ja hyönteisiä. Kokonaiskatkaisusta puusta valmistetut mukautetut ikkunaluukut ovat vähemmän alttiita sellaisille ongelmille kuin halkeamia, heikkolaatuinen liitokset, ohut täytepuu tai mikä tahansa muu huonompi jyrsintätekniikka, joka saa ikkunaluukut vuotamaan lämmitettyä ilmaa kylminä kuukausina tai mahtavaa ilmaa kesäkaudella. Kun ikkunaluukut on valmistettu yhdestä massiivipuusta, ne ovat tehokkaampia ja paljon energiatehokkaampia. Henkilökohtainen hankintaOta juuri haluamasi ikkunaluukut valitsemalla mukautetut listat, kaiverrukset, laitteistot ja paljon muuta. Hanki hienoa ikkunaluukut väristämällä ne esiin tulevan värin sisäpuolelle!

Vaihtoehtoisesti voit säilyttää puutteelliset ikkunaluukut kaikille karkealle ilmeelle. Asunnonomistajien, jotka haluavat lisätä alueilleen erittäin toimivia ja monipuolisia korostuksia, on myös harkittava ikkunaluukut. Valmistettu kestävistä materiaaleista, suunniteltu kestämään säätä ja räätälöity vastaamaan erilaisia ​​makuja, räätälöityt puiset ikkunaluukut ovat miellyttäviä lisäyksiä moniin arkkitehtuurityyppeihin. Jopa sisätiloissa käytettävät puu-ikkunaluukut luovat huoneen enemmän jännittävää. Historialliset ikkunaluukut sopivat Queen Anne -tyylisiin koristeellisiin taloihin Bay Area -alueella yhdessä Pittsburghin komeiden Tudor-asuntola-asuntojen kanssa. Lisäksi amerikkalaisen rajan tyylistä inspiroidut puiset ikkunaluukut ovat usein nähtävissä betonikoteissa ja lisäävät maan viehätysvoimaa laajoihin karjatila-asuntoihin.

Muita puukauhan tyylejä voidaan käyttää kodin arkkitehtonisten linjojen lisäämiseen. Suuret kodit, joissa on paljon kodin ikkunoita, näyttävät hyvältä, kun jokainen ikkuna esitetään sisäpuisilla kaihtimilla. Samaan aikaan korkeat, kapeat rakenteet saavuttavat miellyttävän suhteellisen tasapainon kodin ikkunoissa tervetulleiden Bahama-kaihtimien avulla. Lisäksi voit räätälöidä ulkoiset ikkunaluukut kodin ikkunoihin saumattomasti optimaalisen energiatehokkuuden saavuttamiseksi. Tämän pitäisi säästää rahaa jäähdytys- ja lämmityskustannuksissa. Täydelliset puu-ikkunaluukut voidaan rakentaa toimivilla säleiköillä tai kiinteillä säleiköillä useissa kokoonpanoissa, ja ne voidaan rakentaa erityyppisistä puista, mukaan lukien tavallinen, kirsikka, pähkinä, seetrilauta, mahonki, tammi ja teak.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar