img

Bling Parade

/
/
/
69 Views

Aina kun astun kauneussalonkiin, kysytään aina sitä yleistä kysymystä, kuten suosikki luomiväri. Voimme väsyä vastaamasta samaan kysymykseen, mutta minun tapauksessani olen tyytyväinen ajatukseen, olen tyytyväinen ihmisten uteliaaseen luonteeseen. Olen enemmän kuin onnellinen kertoa heille kaikille suosikki sävyistäni. Voiko se olla luomiväri, huulipuna, huulikiilto tai punastua. Olen rakastunut markkinoiden parhaaseen teini-ikäiseen meikkiin! Rakastan luomiväripalettien keräämistä ja löysin hiljattain uuden suosikkipalettini. Se on kaikenlaista, enkä voisi olla tyytyväisempi tapaan, jolla ne tehdään. Niiden on osoitettu olevan paras lasten turvallinen meikki, kun he saivat lastenlääkäreiden, silmälääkärien ja ihotautilääkäreiden trifecta-hyväksynnän. Olen varma, että me kaikki rakastamme ajatusta olla turvallisella puolella. Vanhempien ei tarvitse huolehtia siitä, että lapset saavat ihosairauden ankarien kemikaalien takia. Se on täysin turvallinen ja myrkytön meikki.

Petite n ‘Pretty teki sen todella hyvin. He seuraavat GMP-järjestelmää tai tunnetaan myös nimellä hyvät valmistustavat. He eivät vain ylittäneet kilpailijoitaan, mutta noudattavat kaikkia FDA-määräyksiä, jotka sinun pitäisi odottaa, samoin kuin Prop 65 ja Oregonin osavaltion lapsiturvallisuuslaki. Ei ihme, että he ovat liigassansa parhaat. Vanhemmilla ei ole mitään huolta, koska tämä tuote on paras, mitä he voivat antaa lapsilleen. Olen nähnyt positiivisia ja luultavasti kaikkien aikojen parhaita reaktioita syntymäpäivillä. Ystäväni lahjasi tämän hänen 5-vuotiaille kaksosisatäytteilleen, ja heillä on paras naurunhimo, jonka ikinä voitte kuvitella. He olivat todella onnellinen! He rakastavat pakkausta ja tuoksua. Ne sopivat myös pieniin kokoihinsa. Petite n ‘Pretty haluaa tukea vanhempia ja auttaa heitä kehittämään lapsensa luovuutta lukuun ottamatta sitä, että luetellaan parhaimpien meikkilahjaideoiden edessä elämäsi jokaisesta pienestä tytöstä ja teini-ikäisestä tytöstä.

Se ja suosikki meikkipalettini päällä oleminen on jotain, jonka sanoisin olevan täysin erinomainen yrityksen pyrkimysten ja pelkän intohimon suhteen pitää nuorempia sukupolvia tulevaisuuden omaisuutena. Heidän 9021-SNOW! Silmien ja poskien paletti tekee kaikista melko kuin lumen kuningatar. Ne ovat sileämpiä kuin mikään muu silmä- ja poskipaletti, jota olen koskaan nähnyt. Salaisuus on asiakasöljyseos, joka on nestemäinen sideaine, joka auttaa luomaan silkkisen tunnelman ja läpinäkyvän pohjan, joka antaa helmille todella paistaa. Heidän 9021-GLOW! Silmien ja poskien paletissa on 8 sävyä, mukaan lukien poskipuna ja korostus. Heillä on myös hienoja ja ainutlaatuisia nimiä! Vilkkuvat valot, uima-altaan bling, pop! -Arazzi, Shimmer Sand, Bungalow Bronze, Sunset Sparkle, Pink Palms ja Beamer ovat eri sävyjen nimiä. Rakastan kaikkia heitä. Jos voisin kiittää tämän takana olevaa neroa, olisin jo tehnyt niin. Olen laittanut niitä lukuisia kertoja ja tunnen todellakin kauniit kaikista näistä upeista sävyistä. Ne ovat kaikki kuohuviiniä ja hohtavia, ja ystäväni voivat tosiasiallisesti valita minut joukon joukosta, koska eron.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar