img

Akne ja meikki: Älä salli kosmetiikan luoda katkoksia

/
/
/
181 Views

Vaikka aknetapaukset otetaan yleensä käyttöön hormonien, epäterveellisten ruokavalioiden, elämäntapojen ja genetiikan avulla, siellä on tällainen tekijä, kuten akne, jonka meikki on ottanut käyttöön. Asiaan viitataan nimellä Acne Cosmetica. Aknekosmetiikka voi olla vastuussa virheistäsi ja katkoksistasi, tai se voi olla asia, joka pahentaa ja korostaa puhkeamisia. Mitä tahansa rullameikkiä ja kosmetiikkaa pelaa pimpeissäsi, pystyt minimoimaan lopputuloksen, jonka meikki asettaa ihosi terveydelle näiden yksinkertaisten sääntöjen avulla.

Pese aina meikki aina

Jos olet alttiita vikoja, ja käytännössä ei ole mitään syytä, että sinun on koskaan, koskaan nukkua kanssa meikkiä. Pese meikki aina täysin. Suosittelemme käyttämään erityistä meikkienpoistoainetta, jonka iho puhdistuu normaalisti viimeisten jäämien poistamiseksi. Mukaan lukien meikki! Koska et käytä kuinka hyvin näet, se ei tarkoita, että ihon on hyvä rentoutua ripsivärin kanssa.

Käytä pohjustetta meikin läpi

Pystyt minimoimaan lopputuloksen, joka meikillä on suoraan iholle, epidermissä ilmastoimalla tai huokosia minimoimalla pohjamaalilla meikin kautta. Monet ihonhoitoyhtiöt kosmetiikkajulkaisujen lisäksi tarjoavat pohjusteita, jotka keskittyvät nykyään ihonhoitoon piilottaakseen puutteita.

Kokeile meikkiäsi juuri ennen sen käyttöä

Jos työskentelet uuden meikin kanssa, testaa se pienen (pikemminkin kuin näkyvän) iholaastarin ympärillä, ennen kuin laitat sen oikealle kasvoalueelle varmistaaksesi, että sinulla ei ole vastausta siihen tai se ei johda käyttämään. Suosittelemme, että testaat niskaasi tai ranteesi.

Tietää ainesosat

Yleensä mitä korkeampia kemikaaleja meikillä on komponenttiluettelossa, sitä epätodennäköisempää, että se todennäköisesti sopii ihollesi. Valitse lempeät meikkimerkit, jotka ihannetapauksessa käyttävät pääosin sataprosenttisesti 100% luonnollisia aineosia. Kaikki tietävät, että se on vaikeaa jokaisesta pienestä meikistä ostaa luonnollisia tuotteita, mutta käytät sitä, jotta pystyt, joten emme korosta ihoasi.

Etsi tuotteita, jotka on suunniteltu aknealttiille ihoille

Monet meikkiyritykset tuottavat nyt meikin, joka sisältää aknen torjuntaa sisältäviä aineosia tai joka on täydellinen aknealttiille ihoille. On selvää, että jos olet herkkä breakout-valmisteille, sinulla on yleensä kiinnostuneita öljytöntä säätiötä ja meikkiä, mutta näinä päivinä voit kuitenkin viedä kyseisen askeleen kauemmas ja ostaa erittäin meikin, joka torjua aknetta, kun laitat sen päälle.

Meikin pitäisi johtaa sinut näyttämään kauniilta, ei saa tekemään ihoa tuhoamaan, mikä tarkoittaa sitä, että näytät siltä kuin sinun tulisi laittaa lisää meikkejä! Tutki ennen ostamista ja ole vastuussa meikkisi kanssa. Näytät kauniilta riippumatta siitä, käytätkö kosmetiikkaa tai muuta!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar